
Smaakmakers
In Smaakmakers praten kokende podcastmaker Zegert van der Linde en kookboekenschrijfster Susan Aretz over eten, drinken en andere zaken die het leven leuk en lekker maken.
Laatste aflevering
#121: Brood bakkend de zomer in (02-07-2025)
Eerdere afleveringen
- #120: Alles over specerijen met Paulami Joshi 18-06-2025
- #119: Wat maak je zelf, wat koop je altijd? 04-06-2025
- #118: Foodfotografie met fotograaf Lyan van Furth 21-05-2025
- #117: Onze favoriete alcoholvrije dranken 07-05-2025
- #116: Marleen Brouwer van restaurant Noor* 23-04-2025
- #115: Joke Boon over Eten en leven met kanker 09-04-2025
- #114: Huismerk vs. A-merk vs. speciaalzaak: wie proeft het verschil? 26-03-2025
- #113: Bij Lutum koken ze écht lokaal en seizoensgebonden 12-03-2025
- #112: Shirma Rouse gaat met pensioen op Curaçao 26-02-2025
- #111: Susans culinaire tips voor Curaçao 12-02-2025
- #110: Het is winter, tijd voor comfort food 29-01-2025
- #109: Struinen over de Horecava 15-01-2025
- #108: Kerststol en panettone met Edwin Klaassen en Boudewijn Nijmeijer 11-12-2024
- #107: Cocktails en mocktails met Tess Posthumus 27-11-2024
- #106: Madame Jeanette en de Surinaamse keuken met Raghenie Bhawanie 13-11-2024
- #105: London Loy deelt zijn liefde voor eten én sport 30-10-2024
- #104: Restauranttips, nieuwe kookboeken en keukenhacks 16-10-2024
- #103: Alles over sojasaus met Tomasu 02-10-2024
- #102: Van Men’s Health tot millefeuille: in gesprek met Joris Bijdendijk 18-09-2024
- #101: Bucketlists afvinken en culinaire souvernirs kopen 26-06-2024