
Wat Schaft de Podcast
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Laatste aflevering
#162 6 jaar Wat Schaft de Podcast (17-07-2025)
Eerdere afleveringen
- #161 Tomatensoep, de kunst van het bestellen en Gado Gado 10-07-2025
- #160 Paella (Koken op open vuur) 03-07-2025
- #159 Churros, flan & hotdog 26-06-2025
- #158 Zeewier (Zeewierboerderij) 19-06-2025
- #157 Troebel / Pom Tajer / Miso 12-06-2025
- #156 Bánh Mì (Maggi) 05-06-2025
- #155 Kaya Toast / De Viskot x VRR / Wijnen uit je geboortejaar 29-05-2025
- #154 UI (online kookclub Discord) 22-05-2025
- #153 Briljante Bonen / Gevulde koek / Broodje gezond 15-05-2025
- #152 Merijn van Berlo van Choux (zomerwijnen) 08-05-2025
- #151 Asperges / Restaurant nostalgie / Tompouce 24-04-2025
- #150 Gezond eten met Dr Elise (gezonde swaps) 17-04-2025
- #149 Chutney / Rendang / Tempura 10-04-2025
- #148 Lasagne (Omakase) 03-04-2025
- #147 Schiaciatta / Vissaus / Saucijzenbroodje 27-03-2025
- #146 Fermentatie (fermenteren voor gevorderden) 20-03-2025
- #145 Speculoos / Crispy Chili Oil / Vega India 13-03-2025
- #144 Airfryer (kookboeken publiceren) 06-03-2025
- #143 Fika / Koekenpan / Hachis Parmentier 27-02-2025
- #142 Focaccia (baktips) 20-02-2025