Wat Schaft de Podcast
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Nieuwste aflevering
#175 Chocolade (27.11.2025)
Eerdere afleveringen
- #174 Sauce Veronique, Mont d’or en het luisteraarsonderzoek
- #173 Biefstuk
- #172 Bircher Muesli, De Syrische Keuken en pasta Genovese
- #171 Nasi Goreng
- #170 Italiaans Rood, Saoto en wildplukken
- #169 Döner Kebab
- #168 Croque Madame, De Vriezer en Dressing
- #167 Soezen, Gougères, Eclairs en Paris-Brest
- #166 Salted Caramel, zelf kaas maken en Beef Chow Feun
- #165 Ovens
- #164 Bahn Mi Smashed Taco’s, Bimi en hoe selecteer je restaurants
- #163 Bakkeljauw
- #162 6 jaar Wat Schaft de Podcast
- #161 Tomatensoep, de kunst van het bestellen en Gado Gado
- #160 Paella (Koken op open vuur)
- #159 Churros, flan & hotdog
- #158 Zeewier (Zeewierboerderij)
- #157 Troebel / Pom Tajer / Miso
- #156 Bánh Mì (Maggi)
- #155 Kaya Toast / De Viskot x VRR / Wijnen uit je geboortejaar
Andere podcasts
-
Amerika in 15 minuten
-
Smaakmakers
-
L'œil de Philippe Caverivière
-
Of ik je mis
-
The Seeds
-
De verwarde cavia - terug op kantoor
-
Splijtstof
-
Podcast – Cory Doctorow's craphound.com
-
Blokhuis de Podcast
-
Le Club & Sommeljj de Wijnpodcast
-
Knorrepodcast met Martijn Koning en Ruud Smulders
-
How Did This Get Made?
-
It's Always Something with Davis Roe
-
Feed: a food systems podcast
-
NH Radio Sportcafé
-
Namaste Motherf**kers
-
Eerst dit voor kids
-
Het raadsel Maria Callas
