
Wat Schaft de Podcast
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Laatste aflevering
#169 Döner Kebab (16-10-2025)
Eerdere afleveringen
- #168 Croque Madame, De Vriezer en Dressing 09-10-2025
- #167 Soezen, Gougères, Eclairs en Paris-Brest 02-10-2025
- #166 Salted Caramel, zelf kaas maken en Beef Chow Feun 25-09-2025
- #165 Ovens 18-09-2025
- #164 Bahn Mi Smashed Taco’s, Bimi en hoe selecteer je restaurants 11-09-2025
- #163 Bakkeljauw 04-09-2025
- #162 6 jaar Wat Schaft de Podcast 17-07-2025
- #161 Tomatensoep, de kunst van het bestellen en Gado Gado 10-07-2025
- #160 Paella (Koken op open vuur) 03-07-2025
- #159 Churros, flan & hotdog 26-06-2025
- #158 Zeewier (Zeewierboerderij) 19-06-2025
- #157 Troebel / Pom Tajer / Miso 12-06-2025
- #156 Bánh Mì (Maggi) 05-06-2025
- #155 Kaya Toast / De Viskot x VRR / Wijnen uit je geboortejaar 29-05-2025
- #154 UI (online kookclub Discord) 22-05-2025
- #153 Briljante Bonen / Gevulde koek / Broodje gezond 15-05-2025
- #152 Merijn van Berlo van Choux (zomerwijnen) 08-05-2025
- #151 Asperges / Restaurant nostalgie / Tompouce 24-04-2025
- #150 Gezond eten met Dr Elise (gezonde swaps) 17-04-2025
- #149 Chutney / Rendang / Tempura 10-04-2025