Keuringsdienst van Waarde
Elke maandag praten Marijn en Ersin je bij wat je moet weten over je eten!
Ruim twintig jaar Keuringsdienst van waarde. Elk winkelschap aanleiding voor avontuur. Nu een nieuw recept: de podcast. Met net dat beetje extra, en een kijkje in eigen keuken
Nieuwste aflevering
#16 - Waarom wordt eten bewerkt met gootsteenontstopper? (01.09.2025)
Eerdere afleveringen
- #15 - Is melk oer-Hollands?
- #14 - Hoe verandert de forel van geslacht?
- #13 - Wat is het geheimzinnige ingrediënt in bijna al ons eten?
- #12 - Heb je extra proteïne nodig?
- #11 - Hoe komt een zalm aan zijn kleur?
- #10 - Wat doet 25% water in je kipfilet?
- #9 - Eten we straks aardbeien met perziksmaak?
- #8 - Komt honing in een potje wel van de bij?
- #7 - Waarom zijn miljoenen haantjes overbodig?
- #6 - Hoe giftig is jouw bij-vriendelijke plantje?
- #5 - Goudse kaas, bestaat dat eigenlijk wel?
- #4 - Welke dieren worden zwanger van paardenbloed?
- #3 - Is witbrood net zo gezond als bruinbrood?
- #2 - Wat is 'zonder toegevoegde suikers' nu echt?
- #1 - Waarom krijgt een varken steeds meer tepels?
Andere podcasts
-
Van Gogh en de weg naar wereldroem
-
Bekt Lekker de Podcast
-
Na de bel
-
Loulou en Lou, de podcast voor kinderen!
-
Les voix du crime
-
Alle Geschiedenis Ooit – Grote Namen
-
De duistere kant van de mens
-
De Geweldloze Podcast - Over opvoeden en zo!
-
A Hot Dog Is a Sandwich
-
Nerd Culture - A Gamekings Podcast
-
The Rest Is Politics: US
-
What's Our Podcast? with Beck Bennett and Kyle Mooney
-
Home Cooking
-
NANDOLEAKS: REAL TALK PODCAST MET FERNANDO
-
PASS DE AUX PODCAST
-
Hasan Minhaj Doesn't Know
-
Maffe Meesterwerken
-
Food Tech Talk: Supply Chain Insights From Farm to Fork
